Jump to content
veski4

Елкон- Варна

Recommended Posts

Здравейте, колеги, Имам сложна дилема: Колата е Хонда Сивик 1995г. 1.6 126к.с. хетчбек. D16Y2.Имам нов газов инжекцион ( баща ми кара с такъв от над година без проблеми) карах около 500-600 км. докато не понастъпах колата, след малко угасна в движение и след като я запалих наново, газовото вече не работеше. Отидох в сервиза където замериха всички възможни кабели и впоследствие ми смениха компютъра, явно беше изгорял след 100тина километра същия проблем угасна и никакви индикации за работа от газовото.. понеже беше в петък а майстора отсъстваше от града, негов колега я закачи и не му отчитала данни от бензиновата карта за обороти, съвета на лисващият майстор по телефона беше да си прегледам колата за проблеми с бензиновия компютър. И тук въпроса ми е може ли да имам проблем на бензин без да ми свети нито една лампа на таблото в движение, колата си пали без проблем и зима и лято, върви си доста добре, даже шума на двигателя е перфектен, като цяло никакви индикации за проблем на бензин. И къде във Варна може някой да ми е погледне с компютър, който е наясно с Хонди и няма да ме изгони, защото съм с газово? Четох също, че този модел се проверяват грешки с някакви бийпове ,а ко може и малко разяснение по темата с диагностиката на този модел.. Благодаря предварително.

Редактирано от veski4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегите/газаджиите/явно не вземат инфо за оборотите от комутатора,а ползват импулса на първа дюза за отчитане на оборотите.Сега няма да коментирам гаовия компютър,защото нито знам марка ,нито знам,колко са те оръсили за него,но проблема си остава в тях.Дали е правилно подключването или не също няма да коментирам,но сам се досещаш,че нещо куца.Като опре работата до гаранцията,те ще прехвърлят топката на колата,а ти ще отидеш при Миамото да ти извади един протокол,че колата е читава и ще се върнеш при тях да си изпълнят гаранцията ,както е редно.Ако не знаят как да подключат Хондата,да потърсят те колегата Миамото...той май Джак Даниелс пиеше само...Ако независимо от резултата и последващите разговори не си доволен нещо отиваш в ЗП,подаваш си молбичка и след седмица те ще те търсят да ти върнат парите.АКо искаш по-изчерпателен отговор по проблема,ще трябва да дадеш повече информация за ГИ,която ти сигурно нямаш,но поне в книжката трябва марка да пише.Едит:Сега ще питаш кой пък е тоя Миамото:е тоя е :Цък

Редактирано от Markony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета, след малко тръгвам да видим какво ще се прави. Марката е Agis на ГИ. Та надявам се довечера да пиша, какъв е бил проблема и как е отстранен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...