J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 19 Декември, 2013 Здравейте.Часовника ми e свързан неправилно,инсталацията е объркана и сега влизат само 2 кабела от 4 в часовника.Жълтия и черния кабел са включени а белия и червения са прекъснати.В момента часовника работи така:Включва се при подаване на контакт свети слабо,когато натисна най в дясно малкото копченце светва силно(не знам дали така трябва да е)и НЕ запомня.Къде трябва и къде не трябва да има ток по тези четири кабела?До колкото знам има нещо общо с сидито,но и там на някой кабели нямаше ток и е свързано отделно не по оригиналната инсталация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #2 Отговорено 6 Януари, 2014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #3 Отговорено 11 Януари, 2014 (Редактирано) бушона мисля,че беше за сд-то пепелника и часовника с един бушон Редактирано 11 Януари, 2014 от Viking_pz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 14 Януари, 2014 Да бушона е за трите неща ама бушона е здрав а и както казах сидито е вързано с отделни кабели на старите няма ток,пепелника до скоро светеше и изгоря,чесовника съм обяснил как работи,два от кабелите са изключени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #5 Отговорено 14 Януари, 2014 (Редактирано) Провери и бушона за резет на еку–то при двигателя ако е изгорял няма да помни нито часовника нито цд-то. Редактирано 14 Януари, 2014 от Viking_pz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #6 Отговорено 14 Януари, 2014 Колега "Viking_pz" би ли споделил източника на рисунката ако е възможно, гледам че от книга май ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 14 Януари, 2014 От схемата не разбрах много,но като гледам на всички кабели трябва да има ток или се бъркам?Мисля,че просто ми трябва да му пусна постоянен + за да помни.Кой точно е бушона за който говориш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове