VTI-S 1 #1 Публикувано 15 Декември, 2013 Колеги някой сменявал ли е вътрешното каре. Мисля че от това което прочетох имаше колеги правили това упражнение, но не видях цената и качеството на резерната част. Някой ще сподели ли неговият отпит от смяната на вътрешно каре за Хонда акорд 2.4 би трябвало да става и от/на 2.0 cl7 но не съм 100 % сигурен. Моля някой вещ фен с такъв автомобил от повечко годинки да се изкаже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STR8__ 0 #2 Отговорено 16 Декември, 2013 Колеги някой сменявал ли е вътрешното каре. Мисля че от това което прочетох имаше колеги правили това упражнение, но не видях цената и качеството на резерната част. Някой ще сподели ли неговият отпит от смяната на вътрешно каре за Хонда акорд 2.4 би трябвало да става и от/на 2.0 cl7 но не съм 100 % сигурен. Моля някой вещ фен с такъв автомобил от повечко годинки да се изкаже.Колега, здравей! Преди 2 седмици го смених на Акорд 2.4 Тупе С, 2005. Човекът от който го взех го продаде заедно с цялата полуоска за 350 лева. Първоначално човека прати една която не стана , защото беше от дизел. След това я сменихме. След тая смяна, полуоската е съставена от две части - лява и дясна, съединена с шлици. Лявата е ос с лагер, дясната - 3 карета и ос. Та лявата част не стана, но след разглобяването - изваждане от шлиците стана - пасна. От хонда ми предлагаха оригинално вътрешно каре за 617 лева - само карето! Ти си направи извода за какво става дума и си прецени. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #3 Отговорено 16 Декември, 2013 Сигурно ракията е в повече, но я обясни пак за полуоста!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове