Lupo_T 0 #1 Публикувано 9 Декември, 2013 Здравейте колеги.Имам странен проблем който не мога да отстраня,бях на няколко механика които ми правиха диагностика но никой нищо не направи.Проблема е следния-от никаде както всичко си беше нормално докато багажника спря да ми се отваря(колата е комби и се отваря или от ключа или механично отзад).На та блото ми се появи надпис "tail gate".Пробвах да откача акумулатора и грешката изчезна но за кратко ,после пак се появява и така един кръговрат някои път си се отваря с дни без проблем някои път няколко пъти и пак блокира.Интересното е ,че когато опитам да я отворя и отзад от дръжката пак не става.Моля за съвет ако някои се е сблъсквал с подобен проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lametobg 0 #2 Отговорено 9 Декември, 2013 http://www.fixya.com/cars/t4331578-tailgate_failure_honda_accord_tourerКак си а английския? Е тук има един начин, за който доста казват, че работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lupo_T 0 #3 Отговорено 9 Декември, 2013 Ще го пробвам утре и ще пиша какво е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 9 Декември, 2013 Може да имаш скъсани кабели или кородирали в задната врата.Тия механици не го ли провериха това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lupo_T 0 #5 Отговорено 11 Декември, 2013 http://www.fixya.com...a_accord_tourerКак си а английския? Е тук има един начин, за който доста казват, че работи.Пробвах този трик сега ще видим колко време ще изкара за сега работи дано да продължи така и за напред.Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lupo_T 0 #6 Отговорено 11 Декември, 2013 За съжаление и този вариант не проработи.Интересното е този път ,че вратата се отвори и щом се качи до най-горното и положение се затвори автоматично и пак блокира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #7 Отговорено 11 Декември, 2013 някои кабел в буксата е тръгнал да заминава и от вибрации и като я отваряш се базика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове