Marin A. 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2013 Здравейте. Имам проблем със запалването, давайте предложения. На скоро ми смениха гарнитура на глава, която беше леш, сменени са кабели на свещи и самите свещи. Започна да работи след това, но онзи ден пак не можа да запали. Оказа се бобината на делкото, взехме нова и вчера запали, работи си и нямаше проблеми. Даже я покарах в квартала вървеше по-добре, отколкото когато я бях взел. Днес към 11:00 пробвах да запаля и запали на газ, но работи около 30 секунди максимум и загасна. После нито на газ иска, нито на бензин. Пробвах я и към 14:30 да не би да съм я задавил. Тогава я пробвах само на бензин не иска да пали. Махнах кабелите към свеща и като проверих не отива искра. Въпросът ми е какво може да е според вас, дали е комутатор. Интересно ми е, защото ми казаха че ако е комутатор на студено трябва да пали и като по загрее да гасне, а то въобще не иска. Няма никаква искра към свещите. Ток към делкото иначе си отива. Помагайте. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 6 Декември, 2013 Дано не си прецакал и новата бобина!Комутатор е вероятно, смени делкото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове