фен 11 0 #1 Публикувано 5 Декември, 2013 Колеги предстои ми смяна на горивен филтър на хонда сивик 8 ма генерация 2,2 cdti.От сервиза на Хонда в Бургас момчето ми каза че с другите филтри може да се прави компромис , в смисъл да не са оригинални а някакви алтернативни решения,но горивния трябва да е оригинален защото се получавали дори и с по добрите алтернативни решения разлики . Какво ще ме посъветвате, по принцип основното ми притеснение е дали ще ми поставят наистина оригинален дори и да плащам за такъв, живеем в България и на всичко съм се нагледал. Някой има ли опит с тези сервизи които са един вид представители на Хонда и опитвал ли е с алтернативен горивен филтър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #2 Отговорено 5 Декември, 2013 Според мен нямат изгода, да не ти поставят оригинален. Ще го направят веднъж, два пъти и на третият път някой ще ги хвани. Най-малкото ще се разчуе из целия форум тука. Но както каза ти.....БГ правила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове