Jump to content
palefaced

Железни джанти

Recommended Posts

Здравейте, предстой ми покупка на зимни гуми за моята хонда, японски хеч, 1.5 Втек/ 99 година/ колата не е снишавана. Размера към който съм се ориентирал е 185/60/15. марката гуми на които мисля да се доверя е Клебер. По важното обаче е че нямам никаква идея какви железни джанти да си взема, знам само че трябва да са 4/100 и нищо друго. Набелязах една обява в продавалника, но след много лутане стигнах до извода че няма да станат http://prodavalnik.com/dzhanti-zhelezni-stomaneni-za-honda-i34446973 . Може ли малко помощ, а ако някой продава, приемам и предложения. Може и да ме насочите към избора ми на гуми. Ще се карат само в градски условия. Благодаря предварително

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи първо, тия джанти дето си набелязал, са 4x114.3 и стават за акорд и прелюд, но не и за сивик.На твоя сивик междуболтовото разстояние е 4x100 търси си джанти с такова.Централния отвор на джантите за сивик е 56.1 мм. трудно ще намериш такива, но също стават от опел, моите са от вектра там централния отвор е 56.5мм. което е почти минимална разлика и не е проблем да се карат.Аз моите железарки ги взех миналата година за 50лв. четирите в перфектно състояние,сякаш не бяха слагани на кола, но това си е късмет и са 14-ки.180лв. за железарки ми се виждат адски много пари.По-добре си търси 14-ки, хем и гумите ще са ти по-евтини, а и заводския рамер за твоя сивик е 14" така че зимата ще я изкараш на 14-ки и ще спестиш и някой лев.От гоУф също стават тенекиените джанти там централния отвор е малко по-голям 57мм. но е допустимо да си караш и с тях.Успех в търсенето и да пишеш какво си сложил.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега огледай се и ще намериш оригинални 14ки. Има доста обяви във форума. Гледам, че си от Варна. Там и Хонда морга си имате. Няма смисъл да взимаш от други марки с различен отвор.

Редактирано от Bobo5

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако още не си взел джанти виж в секцията купува/продава гуми и джанти един колега продава оригинални лети 14-ки на добра цена а и е от Варна така, че вярвам ще се спазарите.За мен това е джанта за зимата.Моите оригиналните бяха такива,но ги продадох и сега ме е яд.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих. Оригинални 14 ки. Благодаря на всички за помоща и предложенията.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...