palefaced 5 #1 Публикувано 3 Декември, 2013 Здравейте, предстой ми покупка на зимни гуми за моята хонда, японски хеч, 1.5 Втек/ 99 година/ колата не е снишавана. Размера към който съм се ориентирал е 185/60/15. марката гуми на които мисля да се доверя е Клебер. По важното обаче е че нямам никаква идея какви железни джанти да си взема, знам само че трябва да са 4/100 и нищо друго. Набелязах една обява в продавалника, но след много лутане стигнах до извода че няма да станат http://prodavalnik.com/dzhanti-zhelezni-stomaneni-za-honda-i34446973 . Може ли малко помощ, а ако някой продава, приемам и предложения. Може и да ме насочите към избора ми на гуми. Ще се карат само в градски условия. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 3 Декември, 2013 Значи първо, тия джанти дето си набелязал, са 4x114.3 и стават за акорд и прелюд, но не и за сивик.На твоя сивик междуболтовото разстояние е 4x100 търси си джанти с такова.Централния отвор на джантите за сивик е 56.1 мм. трудно ще намериш такива, но също стават от опел, моите са от вектра там централния отвор е 56.5мм. което е почти минимална разлика и не е проблем да се карат.Аз моите железарки ги взех миналата година за 50лв. четирите в перфектно състояние,сякаш не бяха слагани на кола, но това си е късмет и са 14-ки.180лв. за железарки ми се виждат адски много пари.По-добре си търси 14-ки, хем и гумите ще са ти по-евтини, а и заводския рамер за твоя сивик е 14" така че зимата ще я изкараш на 14-ки и ще спестиш и някой лев.От гоУф също стават тенекиените джанти там централния отвор е малко по-голям 57мм. но е допустимо да си караш и с тях.Успех в търсенето и да пишеш какво си сложил. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #3 Отговорено 4 Декември, 2013 (Редактирано) Колега огледай се и ще намериш оригинални 14ки. Има доста обяви във форума. Гледам, че си от Варна. Там и Хонда морга си имате. Няма смисъл да взимаш от други марки с различен отвор. Редактирано 4 Декември, 2013 от Bobo5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 8 Декември, 2013 Колега, ако още не си взел джанти виж в секцията купува/продава гуми и джанти един колега продава оригинални лети 14-ки на добра цена а и е от Варна така, че вярвам ще се спазарите.За мен това е джанта за зимата.Моите оригиналните бяха такива,но ги продадох и сега ме е яд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palefaced 5 #5 Отговорено 11 Декември, 2013 Намерих. Оригинални 14 ки. Благодаря на всички за помоща и предложенията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове