honda1234 4 #1 Публикувано 27 Ноември, 2013 Здравееейте Другата седмица ( 6,7,8 и 9 декември) ми предстои ходене до Пампорово.. Исках да попитам дали някои продава вериги втора ръка/ или дали дава назаем за тези 4 дни. Не виждам смисъл да си купувам вериги, тъй като инцидентно ще ходя с Хондата до там, а на другата кола веригите са за 20 цола гуми.. Размера е 225/45/R17, гумите са чисто нови Pirelli Sotto zero 2013, но все пак.. четох че сега има около 40 см сняг и веригите са задължителни, до другата седмица очаквам да е повече. Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1234 4 #2 Отговорено 3 Декември, 2013 Здравееейте Другата седмица ( 6,7,8 и 9 декември) ми предстои ходене до Пампорово.. Исках да попитам дали някои продава вериги втора ръка/ или дали дава назаем за тези 4 дни. Не виждам смисъл да си купувам вериги, тъй като инцидентно ще ходя с Хондата до там, а на другата кола веригите са за 20 цола гуми.. Размера е 225/45/R17, гумите са чисто нови Pirelli Sotto zero 2013, но все пак.. четох че сега има около 40 см сняг и веригите са задължителни, до другата седмица очаквам да е повече. Благодаря ви Купих си вериги, темата може да бъде заключена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 34 #3 Отговорено 28 Декември, 2024 За да не пускам нова тема със същия въпрос ще възкреся тази. Колата е същата акорд 8 2009 150 коня. зимните гуми с които карам са 225/50/17 с борд. Взех някакви вериги от бриколажа, които би трябвало да отговарят на моя размер, НО определено са по малки и изобщо не можаха да се монтират на колелата. Размера на веригите е 110, каквото и да означава това. Мисля да взема същите вериги с размер 120, KN-120 или някакъв еквивалент пак на 120, въпроса е че тях пък ги дават предимно за 245/45/17 и се опасявам да не са хлабави и да не стане някоя беля с кабелите/маркучите по окачването или да не надраскат джантата. Някой ползва ли конкретен модел от който да е доволен? Надявам се на нещо. което мога да намеря в големите вериги магазини. Прилагам снимка на тези, които НЕ стават. Цветния ринг е точно по периферията на джантата т.е. 17 инча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 34 #4 Отговорено 31 Декември, 2024 И аз сам да си отговоря. Ходих в магазин за авто аксесоари на кукленско срещу митницата. Момчетата там са симпатяги и ми дадоха да пробвам няколко размера. Вероятно всяка марка си налага свои размери. Станаха с размер 100. Прилагам снимка, на тези които паснаха за моите гуми. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове