Jump to content

Recommended Posts

Здравееейте :)

Другата седмица ( 6,7,8 и 9 декември) ми предстои ходене до Пампорово.. Исках да попитам дали някои продава вериги втора ръка/ или дали дава назаем за тези 4 дни. Не виждам смисъл да си купувам вериги, тъй като инцидентно ще ходя с Хондата до там, а на другата кола веригите са за 20 цола гуми..

Размера е 225/45/R17, гумите са чисто нови Pirelli Sotto zero 2013, но все пак.. четох че сега има около 40 см сняг и веригите са задължителни, до другата седмица очаквам да е повече.

Благодаря ви Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравееейте Публикувано изображение

Другата седмица ( 6,7,8 и 9 декември) ми предстои ходене до Пампорово.. Исках да попитам дали някои продава вериги втора ръка/ или дали дава назаем за тези 4 дни. Не виждам смисъл да си купувам вериги, тъй като инцидентно ще ходя с Хондата до там, а на другата кола веригите са за 20 цола гуми..

Размера е 225/45/R17, гумите са чисто нови Pirelli Sotto zero 2013, но все пак.. четох че сега има около 40 см сняг и веригите са задължителни, до другата седмица очаквам да е повече.

Благодаря ви Публикувано изображение

Купих си вериги, темата може да бъде заключена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не пускам нова тема със същия въпрос ще възкреся тази. Колата е същата акорд 8 2009 150 коня.

зимните гуми с които карам са 225/50/17 с борд. Взех някакви вериги от бриколажа, които би трябвало да отговарят на моя размер, НО определено са по малки и изобщо не можаха да се монтират на колелата. Размера на веригите е 110, каквото и да означава това. Мисля да взема същите вериги с размер 120, KN-120 или някакъв еквивалент пак на 120, въпроса е че тях пък ги дават предимно за 245/45/17 и се опасявам да не са хлабави и да не стане някоя беля с кабелите/маркучите по окачването или да не надраскат джантата. Някой ползва ли конкретен модел от който да е доволен? Надявам се на нещо. което мога да намеря в големите вериги магазини. Прилагам снимка на тези, които НЕ стават. Цветния ринг е точно по периферията на джантата т.е. 17 инча.

IMG_4779.thumb.JPEG.b122456a9c09ec4a294a05f30f75397a.JPEG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сам да си  отговоря.

Ходих в магазин за авто аксесоари на кукленско срещу митницата. Момчетата там са симпатяги и ми дадоха да пробвам няколко размера. Вероятно всяка марка си налага свои размери. Станаха с размер 100. Прилагам снимка, на тези които паснаха за моите гуми. 
IMG_4828.thumb.jpeg.ad73b8dd4ad2b80328481bb1743b51f7.jpeg

• Харесвам 1
  • Благодаря 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...