Ivanov89 0 #1 Публикувано 26 Ноември, 2013 (Редактирано) Здравейте,Имам Сивик 1,4 от 99-та година (фейслифт), за жалост катастрофирах онзи ден и сега трябва да сменя целия макферсон (+ врата, фар и предна броня). Не намирам много модели от 99-та и се чудех дали моделите от 97 и 98 година имат същото окачване. Разбира се интересува ме и дали мога да използвам врата от тези модели, бронята знам че е различна и не знам къде ще я намеря...Може ли някой да ми помогне по тази тема?Поздрави,ИвановП.П. Мисля, че обърках подфорума, в който да пусна темата, съжалявам и се надявам, че ще бъде преместена на правилното място. Редактирано 26 Ноември, 2013 от Ivanov89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 28 Ноември, 2013 в бронята има разлика в фара също за феиса ( аз съм с такава ) мисля че само спирачния апарат е по голям и аз например имам ABS за други разлики мисля че няма но да каже някой по светнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #3 Отговорено 28 Ноември, 2013 Нямаш макферсон, което е много добре! А колата е кой модел - хеч, купе, седан, 5-врат хеч или около... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_6gen 7 #4 Отговорено 29 Ноември, 2013 (Редактирано) Колега за фар и броня в Marty LTD или InterCar 3000, колкото до окачването и вратата, нямат разлика с моделите 96-98г. Редактирано 29 Ноември, 2013 от Civic_6gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове