100EV 5 #1 Публикувано 26 Ноември, 2013 (Редактирано) Помогнете колеги , някой слагал ли си е такъв таралеж в гащите. Чета тук таме и оставам с впечатление , че най големия проблем ще е да се перекарат кабели през гумените връзки между купето и вратите :unsure:/> Веднъж се бях ровил там и не мисля ,че ще ми е много лесно да прекарам през тая връзка 4-5 допълнителни кабела . Ако някои случаино е ровил там да сподели ще съм много благодарен . Поздрави и благодаря предварително . Редактирано 26 Ноември, 2013 от 100EV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
100EV 5 #2 Отговорено 28 Ноември, 2013 Какво става колеги никой ли не се е ровил в тия гумени врузки ????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 28 Ноември, 2013 при мен има прекарани кабели за алармата от там но не точно ( просто има допълнителен сноп прекаран отвън увит в изолирбанд ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
100EV 5 #4 Отговорено 29 Ноември, 2013 Замисъла ми е да вкарам модула в лявата врата и да пракарам до него постоянно захранване от акомулатора и + от контакния ключ а оправление (инпулс) от машинката на централното. Та проблема ми е там как ще прекарам кабелите между вратата и купето а и като цляло дали тая дяволска мишинка ще сработи - претесняваме дали инпулса от централното ще ми свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #5 Отговорено 29 Ноември, 2013 Нито от темата ,нито от текста се разбира какво питаш и какво искаш да направиш и най вече защо.През гумените връзки минават до 25 кабела.Къде е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
100EV 5 #6 Отговорено 29 Ноември, 2013 проблема е там ,че не знам как да разглобя връзките за да мога да прекарам кабелите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #7 Отговорено 30 Ноември, 2013 Намери електричар в близкия град/село.Това ми идва на първо четене като съвет.Щом не знаеш един маншон как да свалищ,сещаш ли се от връзките какво ще последва? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
100EV 5 #8 Отговорено 30 Ноември, 2013 Много благодаря за съвета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове