EmZvr 225 #1 Публикувано 26 Ноември, 2013 Някой знае ли дали огледалата на англичанките са еднакви за ляв и за десен волан ? Тоест използваеми ли ще са огледалата от сивик англичанка десен волан ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #2 Отговорено 26 Ноември, 2013 По принцип огледалата за десен и за ляв волан са различни.Обаче, нещо ми се мота, че едно време на моя Ровър 400 отдолу на корпуса на огледалото имаше едни отворчета с букви R и L до тях. Може и да са точно затова, да си ги настроиш за десен или ляв волан, но никога не съм го пробвал.Другото е, че на оригиналните стъкла, на огледалото откъм пътника има малко по-изпъкнала част в края, маркирана с черта. Но не знам дали на всички е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #3 Отговорено 26 Ноември, 2013 (Редактирано) За роувъра съм чел за този бутон по английските форуми, но на англичанките не мисля, че има такова нещо. Също и изпъкнала част няма. На някои коли знам, че огледалата са еднакви. Най-добре някой ако е пробвал конкретно за сивик англичанка да каже. Продавани са на части англичанки с десни волани, не вярвам да не е пробвано. Редактирано 26 Ноември, 2013 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове