typer93 0 #1 Публикувано 26 Ноември, 2013 хора имам хонда сивик 6-та генерация 98г. и попринцип в харектеристиките им пише,че имат АБС обаче моята няма ?? може ли да дадете някакво мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #2 Отговорено 26 Ноември, 2013 АБС-а е екстра за 6та генерация и вероятно при теб я няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 26 Ноември, 2013 До колкото съм запознат, модела се предлага с ABS, но не всички, един вид зависи как клиента я е поръчал от завода производител.И моята няма, не е болка за умиране Даже сякъш предпочитам да няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #4 Отговорено 26 Ноември, 2013 Ако си спокоен водач е по добре да няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #5 Отговорено 26 Ноември, 2013 ок мерси много Темата може да се затваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #6 Отговорено 30 Ноември, 2013 Колкото и спокоен водач да си все в един хубав ден ще попаднеш в ситуация, в която после ще си казваш : "Ехх ако имах АБС сега нямаше ....." и т.н. Лично мен ме вадил от доста гадни ситуации . В крайна сметка ще внимаваш повече и без глупости по пътищата, че и без рейсъри пак е за оплакване родната пътна инфраструктура ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове