Jump to content
Keshi

Малко повече инфо за..?

Recommended Posts

Здравейте.Имам запитване за хонда сивик и по точно за тази http://www.carmarket.bg/honda-civic-676112?rn=27&brand_id=39&model_id=515&price_from=1000&engine_id=1&transmission_id=1&sort=3&extras%5B%5D=16Ще може ли малко повече инфо за него като особености,поддръжка,данаци,разход,части....По възможност всичко.Ще е добре ако ме посъветвате и вие нещичко.Колебая се между Пунто 2000-03г. ,Голф3 и Сивика. (за сега разпитвам ,не съм се спрял конкретно на някои ,но май клоня към сивик)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тия пари, вярвам, че ще намериш много по-читаво Пунто. Най-малкото, купето му ще е здраво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо не разгледаш прелюдите....Публикувано изображение

Не не... към хонда сивик съм се устремил или голф3 .. и ш момента събирам информация за поддръжка ,двигател ,разход.. Редактирано от Keshi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално на 5-тата генерация като тази от линка не е скъпа поддръжката. Потърси по-обстойно със сигурност ще намериш в по-добро състояние от тази. Двигателите са здрави и подлежат на засилване чрез най-различни методи. Разхода е прекалено относително понятие тъй като зависи от стила на каране и доста други неща. Моята например е подсилена 1.3 с пълна инжекция, карам я непрекъснато във високите обороти на газ и ми дава 10/100 газ в градски условия. Надявам се да съм бил полезен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей имал съм точно същия двигател на същото купе като цяло съм нямал проблеми да не кажа никакви но можеш според мен да намериш в по добър вид успех с търсенето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво ще ми кажете.. какво да гледам в един сивик?Как да разбера ,че е поддържан и е в добро състояние?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...