Jump to content
anakondakz75

Малко помощ за средната конзола при CIVIC EK3

Recommended Posts

Не намерих подобна тема затова пиша тук.Значи интерсува ме от тази снимка,дали трябва да светят и другите бутони след пускане на габарити,защото при мен не светят тези които съм оградил със червено.И ми е много гадно вечер докато напипам това което търся.И ще ви помоля ако ще трябва да свалям тази конзола за да слагам нови крушки,да ми пуснете някакъв снимков материал или линк към някаква тема за да видя как точно се сваля.Благодаря предварително. http://prikachi.com/images/227/6774227q.jpg

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, горните 2 бутона, които си оградил ( за подгрева/сушене на стъклото и този за въртене на въздуха в купето ) светят само когато са натиснати бутоните, но на габарите НЕ светят.За долните 3 бутона не мога да кажа, но така като ги гледам би трябвало да не светят.Доста странна средна конзола за Сивик 6-та ген., за 1-ви път виждам такава.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, сивик с десен волан и климатроник :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ввсички бутони трябва да ти светват с включване на габаритите, все пак трябва да може да ги виждащ нощем. Отделно вече горните имат по още една лампичка която светва когато се активира бутона - тази лампичка също свети по различен начин в зависимост от фаровете - когато фаровете са изгасени е по-силна (предполага се че е е ден и ти трябва по-яка светлина), когато пуснеш фаровете свети по-слабо (предполага се че е нощем и ярката светлина би те дразнила.)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми не знам какви други по-различни конзоли има но колата е jdm.Просто няма логика да не са направени да светят,освен ако не са изгорели лампичките.Някой може ли да помогне със някакъв снимков материал,как се сваля тази конзола.Просто нощем не намирам бутоните които ми трябват.Както писах в предният си пост, оградените бутони със червено не ми светят,иначе другите си работят

Редактирано от CYPRUS_75

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, най-вероятно лампичките са изгорели. Конзолата е доста рядка, мисля че това е климатроник.За разглобяването, предполагам е като стандартните, тоест имаш по едно болче зад копчета за аварийните и подгрева на задното стъкло - трябва да ги издърпаш напред и ще видиш болчетата.След това трябва да свалиш пластмасата която е под конзолата (тази голямата с пепелника) и ще видиш още 2 болчета в предната част на конзолата, която искаш да свалиш и евентуално едно по-навътре. btw ако не можеш да издърпащ копчета за аварийните и подгрева може след като свалиш тази голямата пластмаса да ги побутнеш отвътре.Като цяло не е сложно започни да разглобяваш и ще се ориентираш. Предполагам ако се разтърсиш из нета ще намериш и снимки за това, което ти описах.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги за инфото.Вчера свалих всичко и имах 2 изгорели лампички, едната за климатроника която осветява 3 от бутоните,другата за сушене на стъклото и въртене на въздуха.Сега вече е много по красив интериора нощно време,пък и вече се виждат страхотно бутоните които ми трябват.Най-интерестното е че,ми остана резерва 1 болтче след сглобяването.Колкото и да гледах от къде е,така и не открих местоположението му. Темата може да се изтрие ако модераторите сметнат за необходимо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...