Veseliq 1556 #1 Публикувано 20 Ноември, 2013 Някой ползвал ли е услугите на някой от Bosch Service / Diesel Service центровете в София, които рециклират Бош дюзи, каквито има в дизела на Хонда? Би ли могъл да сподели впечатления? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 20 Ноември, 2013 Какво имаш в предвид под рециклиране? Смяна на цедките и ултразвук или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #3 Отговорено 20 Ноември, 2013 (Редактирано) Нямам идея какво им правят - предполагам, че подменят уплътнения, кристала, чистят с ултразвук, каквото там се прави, за да заработи дюзата като нова. Тука пишат какво им правят, но бих бил по-спокоен ако знам, че някой колега със същия двигател е минал през процеса с положителни впечатления:http://sofia-diesel-center.com/bosch-serviz/retziklirane-dyuzi-bosch Редактирано 20 Ноември, 2013 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 20 Ноември, 2013 Ние ходим принципно при Дунев, ама за бензинови дюзи, дизелови не сме правили до сега. Там работят много добре и на добри цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas Araba 12 #5 Отговорено 20 Ноември, 2013 Може да звучи глупаво, но преди да го направиш пробвай с някой "чистачи" на системата под формата на добавки в резервоара. В cox motor group има погледни я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #6 Отговорено 24 Ноември, 2013 Не мисля да рискувам с добавки, до сега не съм чул никой да е възстановил износени дюзи с добавка. От Юбико ми казаха да отида в Бош Центъра на околовръстното поне за диагностика, а като дадът разпечатка за състоянието, ще решим как да продължим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #7 Отговорено 25 Ноември, 2013 Колега аз работя в Бош дизел център.... Ако искаш пиши на лично каквото те интересува и ще ти обясня как стоят нещата. А за тези SDC-sofia diesel center не препоръчвам да се ходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове