simeon90 0 #1 Публикувано 20 Ноември, 2013 (Редактирано) Здравеите . Днес си направих рег във форума . Искам да си купя "Хона сивик седан" да е около 92-95 г. незнам какъв точно е мотора знам че се води ВТЕК и е 160 кончета . Може ли инфо и мнения дали си струва .? Колко е издръжлив и така натъка общо взето всеки ако може да каже по нещо . Редактирано 20 Ноември, 2013 от simeon90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 20 Ноември, 2013 Двигателя е B16A, ако намериш взимай, сигурно 80% от хората във форума искат да имат тоя мотор в коша си.Успех с търсенето на запазена такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GKiroff 0 #3 Отговорено 29 Ноември, 2013 Освен,че е VTEC двигателя,би трябвало да е и DOHC щом е 160к.с. Издръжливост зависи как е каран и как ще караш (Една смяна на масло може да ти коства основен ремонт.Говоря хипотетично). Зависи какво е правено или не е правено по него. Поради още няколко причини се отказах от тази сглобка. Ако някой не го бърка,че ще плаща 200+ данък,че и застраховката мен ме бърка. И както ми каза един колега - Никой не си продава VTI-та и да е читава. Нямам опит с този мотор и точно това купе и не мога да кажа повече.Успех и от мен с намирането на читаво купе и мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ttieri 0 #4 Отговорено 30 Ноември, 2013 здравейте сложех газова уредба на хонда сивик vtek 1.8 отначало разхода беше 7 - 7,5 газ но сега зимата се качи до 8.5 нормално ли е това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #5 Отговорено 30 Ноември, 2013 Повече от нормално е!:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #6 Отговорено 30 Ноември, 2013 Аз лично карам такъв двигател само че не е в седан,а в хечбек и съм повече от доволен от двигателя,говоря и за разход и за издражливост . Но всеки си има различна цел и различно усещане за нещата,другото за което е прав колегата "Kiroff ",не всеки може да си позволи да поддържа и плаща такава цифра за подобна кола!Лично мнение!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове