Jump to content
tikvata

Каква е моята Хонда?

Recommended Posts

Здравейте. Преди 2 години си купих Хонда Сивик 1.6 VTEC 125 коня уж. Днес гледам, че в сайтовете дават за тази Хонда мощност 92 киловата, а в големият ми талон пише 83? Какво става тук, защото съм много объркан? Не виждам модел на Хонда 83 киловата. Може би в сайта дават мощността на вала, а в талона на гумите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш VIN номера и може да провериш или го напиши... От него ще излезе номера на двигателя , с който е била. Поглеждаш дали този номер пише и на блока , макар да не е гаранция за интервенции ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава с комплекта от документи ми дадоха и някаква бележка, за покупка на блок, но изобщо не съм се интересувал. Въпроса е, че не виждам нито една Хонда с тази мощност по каталог. Ако ще да е 1.3 ; 1.5;1.6, без значение, като в документите пише, че е 1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има двигател 1.6 i и е 113 коня,това отговаря на 83 киловата ,хонда сивик англичанка.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и няма в-тек на d16y3ако ти имаш в-тек значи е само "нещо" променено или е била d16y3 па някои сложил d16z6.Това ти знаеш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това съм аз Тиквата. На купето имам лепенка която е перфорирана между d16z7 и b16a2. По средата е перфорацията. Върху главата ми пише втек, който явно съществува, защото гледах клип как се вързва диод към втека, за да свети като се включи и наистина свети след определени обороти. Ако този Сивик 83 киловата няма втек, в моите документи пише, че е 83 киловата и има втек, ще има ли някакво обяснение за цялата каша?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега проверих в документите пише D16Y3, след което проверих дали има съответствие в номерата на двигателя и в документите и всичко е точно. Как след като този модел няма втек, аз имам?

JHMEH95800S007871 ето вин

Редактирано от Samito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как имаш витек ли? Сменена ти е главата, това е Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо е сложен този втек? В момента колко киловата е колата ми? 83 или 92? (теоретично) Единствената разлика между d16y3 и d16z6 само втека ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според Това ... -> Civic Sedan 1.6 SOHC VTEC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пише, че е 92 година, а в документите ми пише 93, ноември месец. Също така излиза, че е втек а в документите ми пише, че е с двигател без втек. Странна работа, доста съм объркан Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображениеПросто е,имаш по-мощна кола,а плащаш по-малък данъкПубликувано изображение

няма за кво да се притесняваш ако колата си е наред карай спокойно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...