rexman 2 #1 Публикувано 8 Ноември, 2013 Здравеите след 2ри потрошен мотор вече трябва да взема мерки. Въпросът ми е какви биели да взема за Д16З5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 8 Ноември, 2013 EAGLE 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rexman 2 #3 Отговорено 11 Ноември, 2013 http://www.ebay.com/itm/Eagle-H-Beam-Connecting-Rods-Civic-D16-D16z6-D16y8-D16y7-D16zc-SOHC-CRS5394H3D-/300705278144?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item46036e68c0&vxp=mtr тези стават ли понеже немога да намеря точно да пише за д16з5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 12 Ноември, 2013 Мисля,че стават ,но не съм сигурен на 100 % .Има много по компетентни хора от мен тук..нека се изкажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #5 Отговорено 12 Ноември, 2013 Въпросните биели стават да, но леко се припилва долния край на ризите защото болтовете на биелите закачат. Не е кой знае колко страшно в цял свят го правят това. Относно счупените мотори може би не са биелите виновни а може би мапер или алчност за много без подготовка. Едни обикновени B20 биели биха били достатъчни за доста силна стрийт Д серия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #6 Отговорено 12 Ноември, 2013 Стават биелите както каза Сако ,но трябват и бутала а с тия биели в комбинация с едни "витари" степента е прекалено ниска, трябва да дадеш пак едни пари от сорта на 400$ за бутала който са за едновалов втек но за голяма степен. Така ,че пак Сако ти е казал Б20 биели на стокови бутала и си свиркаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rexman 2 #7 Отговорено 14 Ноември, 2013 Супер мн ви благодаря за помоща .По принцип колата съм я взел така мапната, момчето каза че е правена в Шумен .Когато отворих мотора беше с криви биели и биелни лагери като ношче за бръснене направо ги нямаше а се кара на 0,4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #8 Отговорено 14 Ноември, 2013 Замери всичко що се върти из мотора да ти стане ясно как е и решавай вземаш б20 биели преправят се набиваш втулки и надувашПомисли за мазането! Този мотор както и всички двувалки от д имат лошо мазане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rexman 2 #9 Отговорено 14 Ноември, 2013 Неговата маслена помпа достатачна ли е .Какво се преправя на биелите по точно ако може да ми обясниш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #10 Отговорено 14 Ноември, 2013 0.558mm от всяка страна на биелата доло от към коляновия вал.П.с. помпата я замери дали е в стойности поне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rexman 2 #11 Отговорено 17 Ноември, 2013 Благодаря за вниманието и помоща .Ще пробвам с б20 биели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове