Jump to content
dragoki

Проблем с Civic 1997 година

Recommended Posts

Здравейте,Бих желал да Ви попитам за един проблем с Honda Civic 1997 година E11 мисля че е двигателя. Ако бъркам, другото е 1600 кубика 16 винтила. Това знам за колата. Тя е на брат ми, онзи ден беше на автомивка ( само външно без двигател) и след това отказа да пали, пуснал я е да запали на скорост но не успял. Аз отидох и същото. Оставихме я вечерта да преспи там, на другия ден отидохме да пробваме. Значи горивната помпа не се чуваше, че подкачва при контакт. Забелязахме, че като дадеш контакт, лампата на таблото за компютъра и акумулатора на гаснат. Дръпнахме я до един комшия, и акумулатора след няколко опита падна. Заредихме го, но същата работа, само след като го заредихме установихме, че на свещите не отива ток.Значи да попитам, горивната помпа има ток, поне на пробна лампа това показва, възможно ли е да комплексен проблема или да търсим два проблема?Благодаря за отговорите предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=81723&st=0&p=1057325942&fromsearch=1entry1057325942Колега прочети тази тема - има един авариен бутон около средната конзола в краката на пасажера или шофьора който като се натисне блокира паленето от съображение за сигурност.Понякога го натискат на автомивките.При тази кола не знам къде е точно,но е добре да се провери. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forums.hondab...entry1057325942Колега прочети тази тема - има един авариен бутон около средната конзола в краката на пасажера или шофьора който като се натисне блокира паленето от съображение за сигурност.Понякога го натискат на автомивките.При тази кола не знам къде е точно,но е добре да се провери. Успех!

Много, ама много благодаря.......... благодаря! Това се оказа, уффф нямам думи :) Просто аз го търсих тоя бутон в коша и като не го намерих, помислих че няма. Спестихте ми много пари. Не знам колко често ще влизам тук, защото съм участник във форума на Рено. Не искам сега да прозвучи като използване на Вас, но аз обичам да си казвам нещата както са :)Ако имате път към Сандански, може да ме намерите във форума на рено със същия ник нейм. Благодаря пак!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, и аз да попитам все пак къде се намира въпросният бутон на ХЕЧ 97г?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се,че съм помогнал, нали за това е форума:rolleyes:/>Към другия колега- при различните модификации на сивика този бутон можеш да го намериш на различни места около това което съм описал.При теб не знам къде точно е. Някой колега ако има такъв хеч може да ти помогне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не знае къде е тоз бутон?:blink:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отвориш жабката гледаш отляво (зад часовника)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,колега !Утре ще го търся а как изглежда да знам какво търся?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,колега !

Утре ще го търся а как изглежда да знам какво търся?

Ако не е там, виж как е при хондата на брат ми, като на тази снимка, при педала на газта

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,на всички точно над педала за газта е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...