зандъров 0 #1 Публикувано 31 Октомври, 2013 колеги каква е разликата в оригиналните колектори и в колектори 4.2.1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko1016 16 #2 Отговорено 1 Ноември, 2013 Здравей колега,разликата е е в изпускането на газовете,по дълги и гладки рънове.Но по принцип има спортни колектори 4-2-1 и 4-1,с едните колата върви в ниските,а с другите във високите.Зависи на тевщбе за каква сел са ти . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #3 Отговорено 1 Ноември, 2013 колеги намират ли се такива колектори и за хонда црв,или трябва по поръчка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #4 Отговорено 1 Ноември, 2013 Колеги има доста подобни теми във форума.Потърсете ще са ви от полза. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
зандъров 0 #5 Отговорено 3 Ноември, 2013 по принцип мисля след време да заменя оригиналната генерация,мисля да мина на права линия с крайно гърне не за друго а за звук та за това попитах за този колектор но явно ще ми бъде от полза защото двигателят на който искам да го сложа е d16a9 а именно забелязах че е слаб в ниските,а във високите се изрязва много здраво.браво колега,благодаря за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове