Jump to content
joreto101

Акорд 6-та генерация

Recommended Posts

Здравейте, японци!Поздрави от Нисан форума!След 4 Нисана съм решил малко да разнообразя автопарка. Спрял съм се на Акорд 6-та генерация, като помеждудругото оглеждам и Легаси, но като че ли Хондата по ме влече, основно 2.0 мотора. Даже се огледах в две купе-версии, защото колата си е за мен, имаме един ван, който се справя отлично като детевоз.Искам да помоля за повече инфо за 2.0 VTEC 147 кс мотора - има ли някакви често срещани дефекти, с верига ли е, горе-долу колко му излиза обслужването, автоматика добър ли е, понася ли газ /принципно не съм фен на газта, но има доста екземпляри, които се продават газифицирани/, те такива неща. Отделно ме интересува и по самото купе и окачване какво трябва да се гледа с повишено внимание.Наясно съм, че тази информация я има вече някъде във форума, но нещо не се справих с търсачката и не мога да я открия. Поздрави,Жоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първо четене излезе това (ама през Гуглето):http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84357http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=43840Горе-долу ще те ориентира.п.п. Дано имаш повече късмет с Акорда, отколкото аз с Алмерата :cool:

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, почвам да чета.Ти с 2.2 Di мотора с прословутата помпа VP44 ли се наигра?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, с маслояда на QG18DE на Алмера '04-та :D Литър и половина за 700 мили :blink: Ама се оказа, че не е само маслояд, а в Англия двигател не се отваря, освен за гарнитура глава :cool: п.п. Автоматикът е "приказка". Карам 3-та Хонда автомат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...