Sonoto 0 #1 Публикувано 29 Октомври, 2013 Пичове, моля за малко помощ, наскоро си взех сивик 6та генерация, проблема е там, че след като натисна спирачката, преди да спра се чува 1 неприятен звук наподобяващ на опъване на пружина и педала на спирачката ми бие, ако някой може да помогне и е имал такъв проблем, да сподели мнението си. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #2 Отговорено 29 Октомври, 2013 Най-вероятно имаш ABS и той ти рита педала при спиране. Получава се когато блокират колелата при спиране. Причини - рязко спираш, лоши гуми и подобни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 29 Октомври, 2013 Или блокирал спирачен апарат-при мен беше така.Решението- при майстор;)/>освен ако не си в час с нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
цаката 1 #4 Отговорено 31 Октомври, 2013 може да е е от много неща има ли абс както каза колегата е от него ако няма . или блокирал апарат или криви дискове поне при мен от крив диск беше все едно съм с абс педала подскачаше по същия начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове