mortanqt 0 #1 Публикувано 18 Октомври, 2013 Здравейте, Съжалявам ако се повтарям с темата но не можах да намеря подобна. Става въпрос за Hona CIvic 8ма генерация купена от САЩ. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11378660406732583&f1=details&slink=4iv3uiГлавно ме притеснява частите дали мога да си ги намеря от някъде. Гледах я колата покарах я много ми хареса цената е приемлива, но това 4е е от сащ ме притеснява. Ако може да ми кажете и една дума за двигателя и ходовата част защото аз знам по принцип че са 6 точки но все пак не са малко пари.... Благодаря предварително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 18 Октомври, 2013 Здравей,колега!Относно резервни части можеш да си поръчваш от общите поръчки с колегите директно от САЩ,има си тема в която на 2-3 месеца се събират. Относно двигателя 140 к.с. ще са добре като динамичност за това купе,а автоматика е голямо удобство за града. Бензиновите Хондови двигатели са едни от най-безпроблемните освен ако не е преживял някакви издевателства,окачването трябва да се прегледа. Във Варна има доста колеги които могат да ти помогнат с огледа.Можеш да се свържеш с колегата MYAMOTO от форума, мисля ще е най-полезно да я закарате в сервиз.Успех с колицата ,изглежда много добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове