toledo111 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2013 Колеги-интересувам се какъв може да е проблема - днес лампата ми на ABS свтна-но спирачки имам-угасна за мин.-две и пак светна. Два пъти ми се получи като преплъзване на колелата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 16 Октомври, 2013 Приплъзва, защото системата не работи, иначе оставаше да нямаш спирачки. Виж записаната грешка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 17 Октомври, 2013 Най-вероятно някой сензор се еб*ва. Както каза колегата, направи една диагностика и ще разбереш със сигурност. Поздрави и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toledo111 0 #4 Отговорено 17 Октомври, 2013 Благодаря ви колеги-ще я закарам на диагностика! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #5 Отговорено 19 Октомври, 2013 Най вероятно някой от пръстените на абс е набрал мръсотия на мен за два дни три пъти ми направи мизерия присветна угасна няколко пъти , след няколко дни проверих грешките и имах 2 грешки в история преден десен и заден ляв сензор (лампата беше угаснала сама вече ) от тогава минаха 6 месеца а да чукам на дърво нищо му няма на харвито и абс си работи , поздрави . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #6 Отговорено 20 Октомври, 2013 (Редактирано) И аз съм за пръстените. И мойта от време на време светеше. Почистих, понапръсках зад колелата на канал и от половин година няма ядове... Редактирано 20 Октомври, 2013 от jikencio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове