Jump to content
stm

Въпроси по CR_V 1 -за осветление на табло и разглобяване на централната конзола

Recommended Posts

Здравейте Притежавам CR-V 1 , 1998 г. , автоматик , но не мога да разбера как се демонтират някой елементи 1. Таблото ми свети едно такова оранжево - червено - не ми допада много, на всико отгоре между скоростомера и обороттомера имам една леко по-тъмна зона -предполагам е изоряла крушка . Нещо не може ли да се измисли в светлосиния или белият цвят други диоди или крушки да се монтират ?Някой занимавал ли се е с подобно нещо ? Как точно се демонтира самото табло ?Колко крушки (светлинки )са вградени е него и точно какъв модел са ? 2.На централната конзола имам вградено 2 DIN с тв, двд , навигация и другите му там екстри -предполагам е някакво китайче - марка отпред не виждам , но пък си работи перфектно . Искам да го демонтирам, НО не става . Всико изглежда е перфектно монтирано - има си някаква оригинална лайстна около това чудо - понапънах от тук от там - не поддава ? Как се започва с този демонтаж , как ли е закрепено толкова здраво?Искам да го демотрирам , да го отворя да почистя двд четеца . Другата ми идея е като видя какви са изходите отзад да се опитам да включа един цифров тунер декодер DVB-T , за да се хваща някаква телевизия - не че съм се скъсал да гледам , но да се кефи детето Дайте съвет как се демотира тази централна конзола , да не я потроша нещо .Благодаря

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=74971п.п. Видях, че си автоматик. На таблото с уредите имаш 5 крушки зад уредите и 2 пред тях, отгоре. Една от 5-те крушки отзад е скрита. Трябва да демонтираш една кутийка, в която са светлините за скоростите на автомата.В линка, който ти дадох сме писали за всичко, дето питаш. Има и други линкове в него, виж и тях. Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forums.hondab...showtopic=74971п.п. Видях, че си автоматик. На таблото с уредите имаш 5 крушки зад уредите и 2 пред тях, отгоре. Една от 5-те крушки отзад е скрита. Трябва да демонтираш една кутийка, в която са светлините за скоростите на автомата.В линка, който ти дадох сме писали за всичко, дето питаш. Има и други линкове в него, виж и тях.

Разгледах линковете - доста са полезни .Но да разбирам ли правилно , че за да успея да демонтирам това чудо - двд, тв и другите там ( 2 DIN ) трябва да демотирам цялата централна конзола ? :o/> Тези неща не са ли с някакви щипки както са обикновенните CD- та с норманите рамери - да се вкарват и изкарват от някаква рамка ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Централната конзола, т.е. пластмасовата рамка, за която са хванати "стереото" и контролните копчета на парното е на щипки. Обаче, заводски има и два болта, заради което трябва да се разглоби всичко. После, при монтажа, просто "забравяш" да ги сложиш тия 2 болта, и конзолата остава само на щипки. "Стереото" не можеш да го извадиш със щипки, защото е хванато с болтове към шината на централната конзола.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...