mania22 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2013 Колеги предстои ми закупуване на кола, като си търся сивик 5 или 6 ген. За д16з9 има информация, но за д16у8 нищо не мога да намеря, за което се и извинявам , че пускам тема но немога да намеря това което търся. Това което ме интересува за купето на 6 ген. е какъв разход дава двигателя, здравината му като на 5 ген. какъв е вървежа му спрямо 5ген. Цените на частите сходни ли са с 5 ген. И въобще имали нещо специфично което трябва да се знае за 6 ген. Извинявам се ако има др. такива теми , просто неможах да намеря нужната онформация , затова се допитвам до вас. П.С. Много трудно се намират купета с д16з9 мотора , ако имате оферти за купета пишете тук в темата Поздрави !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mania22 0 #2 Отговорено 20 Октомври, 2013 (Редактирано) Колеги от много време съм фен на хонда, и смятам да стана един от вас, от скоро обаче се насочих към 6 ген. но немога да намеря нишо по въпроса. Моля кажете си мнението и впечатленията за колата , защото нямам база са сравнение. Поздрави Редактирано 20 Октомври, 2013 от mania22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #3 Отговорено 21 Октомври, 2013 Здравей, колега Аз карам Сивик купе 6-та ген. с Д16У8 мотор. Разхода на гориво на тази кола е повече от прекрасен. Моята ми дава 7/100 смесен разход, а извънградско с пуснат климатик и скорост 120-30км съм я смъквал до 5,3/100..... с 8 литра бензин минавам 150км. Иначе вървежа на Д16У8 е отличен особено във високите обороти. Стабилността на купето в завои със стоково окачване е много добра. Лично аз съм много доволен от моята и за 2 години каране не съм имал никакви проблеми с окачването и мотора... Масло НЕ ми гори мотора.Относно здравината: и 2-те купета 5-та и 6-та ген. са еднакво качествени и здрави. Проблема при сивик 5-та ген. е, че ламарините са доста тънички и си гният и затова намирането на читав сивик купе 5-та ген. е доста трудно.Всички митове и легенди за скъпите части и тяхното трудно намиране са отдавна забравени. Цените на частите за 2-та модела са сходни, да не кажа, че са и едни и същи т.е. части има колкото искаш на достъпни цени.Колега, което и от 2-те купета да си избереш, а защо не и 2-те, ще те радват адски много. Гледай ламарините да са здрави, а другото се прави.Успех с избора! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-power 0 #4 Отговорено 13 Февруари, 2014 подражката като цяло е една и съща финансово.вече е вапрос на избор какво си харесаш и какво ще ти допадне.успех с избора, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EK9 B16B 0 #5 Отговорено 21 Март, 2014 Мой приятел кара Сивик -6та хеч със d16y8 и трябва да ти кажа,че мотора е прекрасен И като разход,и като вървеж,и въобще като каквото се сетиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове