Jump to content
гената.

допълнителни уреди за масло и вода

Recommended Posts

момчета, някой играл ли си е да монтира допълнителни уреди за налягане и температура на масло например? Интересува ме ХР-В дали има къде да му се пъхне датчика.

Редактирано от гената.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мързи ме да пиша, затова ще се самоцитирам от оффроуд форума:"Радев, не съм го правил но ... си имам колега, англичанче, тЮнер.Таа , той вика .. немаш ядове :cool:На сензора, който кара лампата за маслото да гасне, си слагаш един тройник, на който монтираш сензора за лампата + сензор за уреда, който ще ти показва налягането.За температурата - първо проверяваш твоето ECU, дали случайно не я мери.Ако не, имаш 2 варианта.Ако искаш да мериш температурата на маслото след помпата - на оная дупка за налягането слагаш "четворник" и в него трите сензора - лампа, налягане, и температура.Ако искаш да мериш температурата в картера - просто си слагаш сензор в картера. Най лесно става със замяна на пробката на картера със такава с вграден в нея сензор."

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а датчика за лампата за маслото ще ми покаже ли коректно налягането

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо, аз си мисля, че мястото на тази тема е в раздел "Хонда спорт и тунинг".Там е по-вероятно да я види правилния човек.Значи ... на теория ... сензора за лампата е настроен да отваря веригата, и лампата да гасне, на някакво минимално налягане. Т.е. ако налягането е под тази граница става ... страшно! Това не пречи ако на негово място поставиш сензор, който да е свързан с уред, и този уред, според мен, ще ти показва коректно налягането на маслото.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...