joro__ 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2013 Здравейте,ходил съм на майстор да ми види окачването и няма проблеми, обаче все като стане по-студено започва да ми тропа нещо отпред вдясно. Миналата зима беше пак така и сега като застудя, пак се появи. Някой ако има идея от какво може да е....да пише :unsure:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 5 Октомври, 2013 (Редактирано) Колега на мои приятел сивика, като е студена и тръгне да подава газ за да потегли чука(нещо от сорта на тък-тък-тък, ако си чувал как каре трава в завой). Интересното е, че само когато подава газ тогава лопа. След, като позагрее спира да трака. И ние, като теб се чудехме от какво може да е докато не отворихме двигателя. Оказа се превъртял биелен лагер на 4-ти цилиндър. Подщи познахме де, предполагахме бутален болт. Но това не значи, че и ти имаш същият проблем. Надявам се да съм бил полезен.Поздрави и успех Редактирано 5 Октомври, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hristov838 1 #3 Отговорено 5 Октомври, 2013 Може да е замръзнал амортесьор...Аз имах такъм проблем с маздата ми, само дето тропаше отзад, когато е студено и след 10 минути изчезваше шума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове