Japan_PoweR 2 #1 Публикувано 2 Октомври, 2013 D1622 Въпроса ми е съществува ли такъв мотор.. така ми пише в талона на хондата която купих...немога да го сверя защото блока е сменян със D15B2.и ако съществува каква е разликата от D16Z6?А рамата е JHMEH9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedkisa 63 #2 Отговорено 2 Октомври, 2013 (Редактирано) По-скоро е D16Z2. И двата са едновалови и са лесни за подмяна. Сигурно не си видял правилно . Иначе D16Z2 е 109 коня от сивик 4-та, а за D1622 още не съм чувал да съществува . Моят блок в момента е D16Z2 и ще го сменям с D15В2, защото данъкът на първия е 186лв. , а на 15-ката е 15 -20 лв. Само да знаеш, че ако по талон ти е един двигател, а в колата е друг може да имаш проблеми с ГТП и няма да можеш да и смениш номерата (ако това се налага). Дано съм бил полезен D16Z2 не е В-ТЕК и е със инсталация OBD0, а D16Z6 е В-ТЕК 125к.с. с инсталация OBD1. Редактирано 2 Октомври, 2013 от Nedkisa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_PoweR 2 #3 Отговорено 3 Октомври, 2013 И аз не съм чувал за Д1622 но така пише в талона колега..и съшо пише 92kw. на главата под капака пише Honda Vtec..та от къде идва объркването незнам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 3 Октомври, 2013 Колега , щракни някоя снимка да го видим :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #5 Отговорено 3 Октомври, 2013 Най-вероятно на някой в КАТ му се е спяло и е объркал талона:blink:/>...в моята талон пишеше че карам хонда CIVIK, а не хонда CIVIC както е правилно:D/>..да не говорим че я бяха писали червено-черен цвят....а тя си беше изцяло червена,единственото черно по нея бяха огледалата:lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 3 Октомври, 2013 На всички в талоните пише CIVIK. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #7 Отговорено 3 Октомври, 2013 (Редактирано) ^ Не точно на всички . Тези, които са се заяждали на място си им пише правилно За да не съм офф, и аз не съм чувал за такъв мотор. И аз си мисля, че някой е спал при направата на талона и верния номер е D16Z2 Редактирано 3 Октомври, 2013 от Artanis Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #8 Отговорено 3 Октомври, 2013 Аз сьщо сьм имал талон на ,който си е пишело правилно CIVIC.Аиде името го оставяме на страна,но цвета си беше обьркан.След 3 години се наложи да сменя талона заради тази грешка ( че ми беше писнало да обеснявам на катаджиите защо в талона е едно , а на яве сьвсем друго) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове