Jump to content
stm

Проблеми с CR-V ,1998, автоматик, 128к.с, - 1.След големите дъждове протече в краката на пасажера ?

Recommended Posts

1.Колеги колата беше паркирана , няколко дни просто така се случи че в големмите дъждове не се караше колата . Вчера влизам в нея и открих една малка локвичка в гумента стелка в краката на пасажера на предното място (предно дясно място).Първоначално се стреснах че е антифриз, но се оказа дъждовна вода . Автомобила беше паркиран но натакова място че онзи ден в бурята във Варна придружена с ураганията вятър протече от дограмите на жилището - много усойно място със много силен северен вятър Имал ли е някой подобен проблем ? Предполагам като на другите автомобили има някакви дренажи -отворих капака такива не видях ? Къде се намирата , какво се прави ? КАкво да правя по този проблем ???2.Другият ми проблем е че откакто застудя след като запаля и тръгна , без преди това да съм дръпнал ръчната спирачка известно време остава да свети идикацията за дръпната такава (или поне това си мисля че е - една червена лапа с един удивителен на нея ). Карам извесно време без да усещам някакво задържане на някое от колелетата и след известно време изгасва от самосеби си . ТАзи индикация каква е , на какво се дължи ???

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чети тук:1- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1518472- Провери как ти е нивото на спирачната течност в казанчето. Когато намалее така почва да свети лампата за ръчната. Има доста писано за датчика на капачката, че с времето почва да дава дефект, при което повечето колеги напълват до горе казанчето и лампата угасва.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запуши си входа за парното с капак под чистачките не на цяло на мен кутийка от сладолед ми свърши работа

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Коко линка не бачка, дренажните отвори трябва да са под корите на чистачките, но мисля че можеш да ги "прокараш" и от пред зад двигателя погледни на задната "стена" на купето ще видиш две гумени "висулки" брълкни с пръст вътре да видиш как са запушени с елхови връхчета и листа :) после залеи от горе вода за да се изплакнат и си готов :) Лошото е че от много коли не помня на коя беше така, ама мисля че на хондата съм го правил така :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро и аз бях наводнен! Горния линк ми помогна! Моята е с десен волан, и се оказа че водата влиза през жилото на предния капак! То излиза в подкалника ,и тия-отливници, текат точно отгоре му, като му е скъсан маншона, през което излиза от железата,и водата е при тебе, това вече на 3 хонда си е проблем! Ако колата ти е била наклонена -към пасажерското място,твърде вероятно, е да се е събрала там водата! Махаш 2-3 видий ,или копчета, от страната която тие жилото на предния капак и виждаш как е положението! Под мокета има кечета, всичко иска подсушаване, защото самия мокет,оснавота му е нещо като найлон! Успех!

Тука ще намериш снимки!

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151847&page=3

Редактирано от ribara

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...