zixin 94 #1 Публикувано 30 Септември, 2013 Колеги възможно ли е да си пресъдя интеика с дюзите делко и копютъра от по-нова D15-ка.Моят мотор е 1.5 90 коня и се интересувам ако направя таси операция възможно ли е да си стане като новата D15-ка 115 коня.Другото което ме интересува е до коя година се произвеждат D15 моторите и до коя година има визможност да ми пасне интеика на моя мотор.Мотора е D15 z1 Vtec-E Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 30 Септември, 2013 (Редактирано) D15Z1 си е пълен инжекцион и няма да стане стане 115 коня ако сложиш по-големия колектор от следващите сивици. Освен това техните компютри са с имобилайзер и обд2 букси а делкото най-вероятно няма да стане на твоята глава и неговите букси също са различни. Д15-ките се произвеждат до 2000 година. Редактирано 30 Септември, 2013 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #3 Отговорено 30 Септември, 2013 И какво излиза ако искам да я докарам като по новите D15-ки на 115 коня трябва да напасвам цялата глва с всичко по нея и да сменям букси. Питам защото ми се искаше да не сменям главата както направи един приятел но той още няма компютъра и не се знае как ще върви, но главата пасва идеално това го знам от няколко човека. Мерси за инфото колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #4 Отговорено 1 Октомври, 2013 слагаи смукател от д16з6, че твоя е на ф 40 и не става за нищо ... после хубав изпускател 4 2 1 и ще си доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #5 Отговорено 2 Октомври, 2013 А всмукателя от D16 като го сложа трябва ли да слагам и инжекторите от D16 или и от D15 си пасват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #6 Отговорено 22 Октомври, 2013 слагаш твоите инжектори -д15 (190сс) на з6 смукатела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове