daka-93 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги Извинявам се ако темата не е там където трябва Та въпроса ми е намира ми се двигател и скорости от прелюд 2,0 133 к.с ще е възможно ли да се сложи в сивик (92-5г) и след което да се сложи витековата глава и след това да се чипоса и да стане едни прилични к.с Извинявам се ако се изразявам босо но не разбирам много от хондите Ако двигателя може да се качи ще почвам да търся донора и догодина живот и здраве я почвам Мерси предварително колеги Редактирано 20 Септември, 2013 от daka-93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 20 Септември, 2013 Не се занимаваи с глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #3 Отговорено 20 Септември, 2013 Продавай го и си вземи един Сивик D16 и към него вече имаш потенциал за развитие колкото щеш.Иначе влизаш в филми с двигатели,купета регистрации и едни никакви коне... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daka-93 0 #4 Отговорено 20 Септември, 2013 Защо конете да са никакви при 133 к,с първоначално като се сложи в-тек главаа и се чипоса мисля че ще стане към 160-70 к.с ? или греша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 21 Септември, 2013 Не се занимаваи с глупости ;)/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #6 Отговорено 21 Септември, 2013 Питаш,колега,отговарят ти и ти пак питаш.Има правени такива интервенции,но филма е по голям от Дързост и красота,затова Фена ти е отговорил кратко и ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daka-93 0 #7 Отговорено 28 Септември, 2013 Колеги има ли някъде в формуа някой да е свалял задната седалка на прелюд 4 ген .Да е по ниско и да не опира главата в стъклото ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове