eNigMa_ 4 #1 Публикувано 18 Септември, 2013 Колеги имам проблем . . . с чек- индикатора. Като дам колата на контакт чека светва чува се помпата като нагнетява и след това изгасва и тогава паля. Обаче проблема е че след запалването и може би минута лампата пак светва . . . на какво може да се дължи това . . Става въпрос за Civic 5 gen sedan . . двигател : D16z6 . . . Другия проблем е . . Колата я имам от няколко дни . . Момчето каза че е сменял гарнитурата на главата . . . Обаче маслото и не е сменяно от миналата година . . . Та въпросът ми е колата във високи обороти дими стабилно отзад . . . и като сваля на по долна скорост също . . . На какво може да се дължи . . . или иска просто да се смени маслото . . ама нямам време в момента . . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #2 Отговорено 18 Септември, 2013 щом чека свети наче иамш грешка в компютара ...а за дименето -най- вероятно гумички или сегменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #3 Отговорено 18 Септември, 2013 Не са гумички! "...Та въпросът ми е колата във високи обороти дими стабилно отзад . . . и като сваля на по долна скорост също . . ."На по-долна къде отиват оборотите..., гори си масло всякак май? За грешката: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7245&st=15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове