Jump to content
New-1

сервиз в Пловдив

Recommended Posts

Здравейте колеги,почти на края съм от основния ремонт на моята Хонда и остана само да и кача главата,но преди това искам да я оставя за шлайфане,реглаж на клапани,подмяна на гумички и ако има нужда смяна на някой водач.Не съм много запознат с сервизите в Пловдив и кой би могъл да ми свърши хубава работа на добра цена и ще съм благодарен ако ме упътите към някой такъв.. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените за тази услуга са почти еднакви из всички сервизи, но най добра работа ще ти свършат в Кичука, сервиза се казва ОТО 100, но всички го знаят като Чарли ..

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам го къде е,макар че един познат не остана много доволен защото го забавиха доста време,но май и аз натам ще се запътя...Благодаря за съвета! Публикувано изображение

Редактирано от ivailo526

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами бавят защото имат много работа, а имат много работа защото са добри .. ;) Когато бързаш много си има доплащане за спешна поръчка и тогава хич не бавят .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не ви се доверил на Чарли , има едни момчета по пътя за Прослав в ляво .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обоснови се!Защо не при Чарли и защо при момчетата от Прослав? Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чарли много от много време не работи лично , има си работници . От известно време нещо му бягат , не е ясно защо та дума та ми е не е ясно кой приема , кой работи и кой плаща когато се прецака работа . Нищо лично нямам с никой от споменатите а и всеки сам си решава ;)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за тези от Прослав запознат ли с как работят,с какво оборудване разполагат и дали работят качествено най вече...Щом ги препоръчваш предполагам си ги посещавал и може би знаеш дали ще ми свършат качествена работа на приемливи цени естествено... Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

marfi е колегата ползвал техните услуги последен

Редактирано от joro7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чарлито си е  бомба .... 1 на 100 става няква грешка  Публикувано изображение

+1 за Чарли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каквото имам за шлаиф го карам при чарлидосега и аз и мои приятели ползваме неговите услуги и е нямало грам проблемитои чарлито може ли лично да работи на 100 машиниосвен ако не е 10-то ръкия Шива;)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Набелязъл съм 3,4 места да попитам освен при Чарли пък да видим кво ще стане...който каже че ще се справи до петък при него я оставям,че ми се кара колицата вече... :D .Ще споделя след ремонта на кой съм се спрял и кво е станало...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главата вече уж е готова.Оставих я при Чарли разглобена.. клапани млапани,пружини в една чантичка в понеделник и се разбрахме да смени водачите,да смени гумичките,да я шлайфа и да я сглоби ..там каквото трябва всичко да направи...записа си всичко на една тетрадка и ми каза че ще ми се обади когато е готова...Минаха 4 дни и реших да проверя как върви работата,но като отидох вече беше готова ... УЖ...Нито я бяха сглобили,нито бяха сменили гумичките..само един шлайф и клапаните бяха нагласили...!Оправданието че не беше сглобена беше ,че съм я оставил разглобена и затова не са я сглобили...а за гумичките нищо не казаха!Както и да е взех си я и с здраве...другото ще се мъча аз! ... общо взето през пръсти! Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...