christo 14 #1 Публикувано 10 Септември, 2013 Здравейте момчета , моля ако някой е сменял тампоните на долните носачи да сподели колко струват в бг понеже съм в кипър и ми се налага смяна на тампоните а тук ги няма по отделно , носачите ги има само в хонда но цената им е 250 евро единият . Ако някой знае цени моля да сподели , също би било полезно да ми кажете и самите носачи колко струват в бг . благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rokoko15 8 #2 Отговорено 10 Септември, 2013 Здравейте момчета , моля ако някой е сменял тампоните на долните носачи да сподели колко струват в бг понеже съм в кипър и ми се налага смяна на тампоните а тук ги няма по отделно , носачите ги има само в хонда но цената им е 250 евро единият . Ако някой знае цени моля да сподели , също би било полезно да ми кажете и самите носачи колко струват в бг . благодаря предварително Нека да се включат колегите с HR-V . На ЦР-В-то са по три тампона на носач и цената на малките е около 15-20 лева бройката за корейските на "лонг-хо" по-големите отзад на носача бяха около 25-35 не съм много сигурен но горе долу , това са цените за по-евтиният вариант. Сменил съм ги преди 2 месеца и съм минал поне 500-600 километра по черни пътища на риба и лов и за сега държат. Става въпрос за предни долни носачи ако съм разбрал правилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #3 Отговорено 10 Септември, 2013 Да колега за предни долни , при мен са 2 тампона и един ябълковиден болт . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 11 Септември, 2013 50 евра са двата,японски..уж.Другия месец ще съм за риба на Тасос,мога да ги донеса донякъде...ако издържиш дотогава.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #5 Отговорено 11 Септември, 2013 маркони 2 или 4 те са по 2 на носач къде си на риба ? поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 11 Септември, 2013 За единия носач преден и заден тампон имам предвид.Предния е метален, задния гумен.Бъ ли го къде,ще ходим аверите казаха стягай въдиците отиваме на Тасос.Знам само кой ферибот ще минавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #7 Отговорено 12 Септември, 2013 Е то добре ама ти май ще ходиш в гърция ? аз съм в кипър ... как 50 евро двата те тук са около 30 ако ги имат в наличност .. Благодаря все пак за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове