Metodi Petrov 3 #1 Публикувано 7 Септември, 2013 здравейте колеги карам сивик 5 генерация но ми е малко бавничка кажете как да я засиля малко 1.5 90коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 7 Септември, 2013 Зависи..... При така поставен въпрос.. можеш да си смениш колата с по мощен модел, можеш да смениш моторът на колата с по-голям, можеш да правиш модификации по твоя мотор, можеш да смениш консуумативите си със "спортни такива", можеш да си залепиш лепенки на стъклата и да си сложиш диоди под праговете... и всичко ЗАВИСИ от това каква е целта ти. С две думи - има до0ста писано, писано, варианти бол. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #3 Отговорено 7 Ноември, 2013 Колега аз имам сивик 5-та със същия двигател. Сложих му пълна игла и трагна доста доволно. Сега предстой да се монтира и VTEC. Горе - долу това е което аз знам, че може да се сложи и колата да тръгне доста по-добре от заводското. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове