d16killer 87 #1 Публикувано 6 Септември, 2013 понеже скоро отварях мотора (за първи път) на мойта англичанка д16у3,смених всичките гарнитури и ролки и ремъци и реших да си сложа раздвижна ролка на вала.А и гумички на клапани смених.Пилнах главата с 0.6,леко се портнах входовете и изходите и.та въпроса ми е правилно ли е нагласена тая ролка?: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 6 Септември, 2013 не ,защо сметна че е там . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d16killer 87 #3 Отговорено 7 Септември, 2013 не ,защо сметна че е там .ами не съм я сметнал аз,а се допитах до един стар хондаджия и тои ме посъветва да я мръдна с 2 деления към "А" тоест надясно....:blink:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #4 Отговорено 10 Септември, 2013 не ,защо сметна че е там .ами не съм я сметнал аз,а се допитах до един стар хондаджия и тои ме посъветва да я мръдна с 2 деления към "А" тоест надясно....:blink:/>/>Хахахахх. Пробвай с допитване до гадател по-сигурно е....... Това дали е 2ро или 3то деление не е важно .Важното е двата вала да са синхронизирани , а това се прави по БЕЛЕЗИ.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d16killer 87 #5 Отговорено 10 Септември, 2013 добре батенце мерси за информацията Фена.бг ми обясни вече как се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове