kalin_gk 216 #1 Публикувано 6 Септември, 2013 Поредният ужилен. Днес сутринта останах неприятно изненадан. Слизам долу при колата и липа го няма :angry:/> . Липа е Spoon style за сивик 5ген. хеч за предна броня. Рядък лип за българските ширини. Ако някой чуе нещо за подобен лип ще съм благодарен да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #2 Отговорено 6 Септември, 2013 в кой квартал си колега и дай 1 снимка на липа, те са доста редки наистина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 6 Септември, 2013 ще излезе от някъде гаранция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #4 Отговорено 6 Септември, 2013 в кой квартал си колега и дай 1 снимка на липа, те са доста редки наистина От ж.к."Лев Толстой" съм. Ето и малко снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 6 Септември, 2013 Пълно е с такива ГАДОВЕ , дано да излезе от някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #6 Отговорено 7 Септември, 2013 Гадна работа колегаНезнам какво да ти кажа Но напоследък се навъдиха много крадливи пишлеметаНа мен преди около два месеца ми бяха откраднали гърнетоЕдин колега ми каза тогава радвай се, че не са я взели цялата И е прав Дано излезе липчетоА колкото до крадците искрено се надявам да излезнатИ ако не ти звънни едно телефонче аз да ги повозя в багажникаПоздрави и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #7 Отговорено 7 Септември, 2013 За съжаление българската дейсвителност е такава "нито е да имаш, нито е да нямаш". Явно ще трябва да я държа на паркинг, да не и треперя, че сега ме е страх за джантите с гумите, нищо че са с два секрета на колело. Ако имам късмет ще изкочи липчето и . Така като се замислям , ще е някой Хондажия, което е по неприятното. Вместо да се подкрепяме се крадем. Манталитет какво да правиш.Благодаря за подкрепата. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #8 Отговорено 7 Септември, 2013 Простотия голяма...Един съвет - връзвайте си липовете с допълнителни болтове и не се задоволявайте с монтаж само с рапидките, които вървят с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #9 Отговорено 7 Септември, 2013 гледай по продавалника, ще излезе.. ако беше от люлин да сме го намерили тука са едни и същи бандитите и джигитите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове