Traian_God 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2013 Здравейте колеги!!! Искам да попитам някой може ли да ми каже каква марка газов инжекцион да сложа на CR-V единичка 128кс. Също така и майстори във Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 6 Септември, 2013 Колега виждам че си нов, но толкова ли е сложно да отвориш раздела 4х4 и да почетеш малко там. Има десетки теми за ЦР-В и газ. Има дадени варианти и модели от колегите, майстори и тн. и тн. Всички почти караме един и същ модел и предлагането на газови уредби е почти еднакво за всички градове в страната, защо всеки си мисли че неговият случай е строго индивидуален !? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traian_God 0 #3 Отговорено 6 Септември, 2013 Гледам и не мога да намеря такава тема. Както каза нов съм и трудно се ориентирам. Може ли да ми пратиш линк за тема за газово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #4 Отговорено 18 Септември, 2013 (Редактирано) Eми колега ако имаш лев слагай Ланди Ренцо ! Другата е БРЦ но във Варна читав монтаж няма да намериш ! Въпреки че ас съм с БРЦ секуент 24. Телефоните на сервиза във варна на Ланди ще си ги намериш от Сайта на Ланди. Читав монтаж на БРЦ има В Пловдив и София за съжаление. но ако имаш път натам няма да съжаляваш след време... Това са що годе качествени и скъпички уредби за БГ от порядъка на 1200 -1400 лева. Сега ако искаш нещо нисък клас няма да съм ти полезен. Успех и да се похвалиш какво си направил. И незабравяй че качествения монтаж не значи само добре скрити жици и маркучи, а и правилно монтиране и настройване на цялата уредба - което за съжаление се прави от малцина хора в Бългярия. ПП колега no1else То теми има ама читавите монтажи се броят на пръсти в тоя регион ми се струва ? Барем помогни с нещо ако знаеш ? Редактирано 18 Септември, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traian_God 0 #5 Отговорено 4 Октомври, 2013 Здравей благодаря ти много за мнението. Сложих си Ланди Ренцо и за сега съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #6 Отговорено 4 Октомври, 2013 Браво. Много безаварийни км.Похвали се какви пари - какво ти сложиха , колко харчи и някоя снимка ако имаш....;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове