Jump to content
VatoOo

Омасляване в разширителния съд

Recommended Posts

Здравейте колеги.Искам мнения.Забелязах че разширителният съд ми е омаслен.Свалил съм го за да го измия.Интересува ме от какво може да е.Аз предполагам гарнитура на главата но искам и други мнения.Искам да знам също дали е проблем да си карам така.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото се сетих че гарнитурата е метална(казвал ми е майстор)и като се замисля може да не е от нея.Омасляването не е фрапиращо може ли да е някакъв вид конденз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е като е метална че не се прецаква ли ?Публикувано изображение/>

99 процента гарнитура - ако имаш и други симптоми като намаляване на антифриз или позагряване ....

Може и да е ремонтирана колата и да не е измит съда от предния собственик !

При студена кола при палене имаш ли прекъсване или бял пушек - ако намаля антифриза , мокри свещи сутрин , дтърдяване на маркуча дебелия,- все симптоми за прегряга гарнитура ...Публикувано изображение/>

Ако си напълниш нормално антифриз или вода догоре в радиатора и разширителния ти съд е напълнен спрямо деленията - напълни го почти на макс

и я форсирай позагрей колата - Ако вземе препълва разширителния съд и капачката на радиатора ти е ок - те рядко дават фира , смятай че си за гарнитура.

Капачка вземаш от колега да пробваш или някоя китайска от Евро 07 илитем подобни пак става.

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...