VatoOo 11 #1 Публикувано 26 Август, 2013 Здравейте колеги.Искам мнения.Забелязах че разширителният съд ми е омаслен.Свалил съм го за да го измия.Интересува ме от какво може да е.Аз предполагам гарнитура на главата но искам и други мнения.Искам да знам също дали е проблем да си карам така.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #2 Отговорено 26 Август, 2013 Между другото се сетих че гарнитурата е метална(казвал ми е майстор)и като се замисля може да не е от нея.Омасляването не е фрапиращо може ли да е някакъв вид конденз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #3 Отговорено 30 Август, 2013 (Редактирано) Е като е метална че не се прецаква ли ?/> 99 процента гарнитура - ако имаш и други симптоми като намаляване на антифриз или позагряване .... Може и да е ремонтирана колата и да не е измит съда от предния собственик ! При студена кола при палене имаш ли прекъсване или бял пушек - ако намаля антифриза , мокри свещи сутрин , дтърдяване на маркуча дебелия,- все симптоми за прегряга гарнитура .../> Ако си напълниш нормално антифриз или вода догоре в радиатора и разширителния ти съд е напълнен спрямо деленията - напълни го почти на макс и я форсирай позагрей колата - Ако вземе препълва разширителния съд и капачката на радиатора ти е ок - те рядко дават фира , смятай че си за гарнитура. Капачка вземаш от колега да пробваш или някоя китайска от Евро 07 илитем подобни пак става. Редактирано 30 Август, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове