Nile 171 #1 Публикувано 25 Август, 2013 (Редактирано) Здравейте,интересува ме някой до сега махал ли е стоковите колани на някоя по-нова кола.Проблема е,че колана е вързан с въздушните възглавните и има механизъм за блокиране при катастрофа.Какво би станало ако откача буксата и това ще доведе ли до отваряне на възглавници ? До колкото съм запознат би трябвало да ми светне "чек" лампата за неизправност в системата и до там.Би трябвало системата да отваряне на възглавниците да се активира от датчиците ,който засичат изменение в геометрията (не съм сигурен за това).Гледам съм ,че като махат примерно седалки,в които има възглавници залъгват компютъра със съпротивление,че възглавницата си е още там :)/>Просто вече карам с 4 точки колани и старите ще ги махам изцяло :rolleyes:/> Редактирано 25 Август, 2013 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 25 Август, 2013 Ще ти светне лампата за SRS-a и системата няма да работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове