kvd74 653 #1 Публикувано 22 Август, 2013 Привет колеги,интересува ме къде се намира релето за халогените на Сивик 95-01г.,5 врати,тъй наречената англичанка? Интересува ме за да ми го свалят от една кола,Ровер 400,и може би и на него е там. Ако някой не знае,но има фабрични халогени,може да пробва с гасене и включването им и да се заслуша къде цъка. Че съм благодарен,ако някой помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 653 #2 Отговорено 24 Август, 2013 Хайде помогнете,лесно е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #3 Отговорено 24 Август, 2013 Здравей адаш,въпросното реле се намира до релето на задната светлина за мъгла и е по-малко по габарити от него. Местоположението им е под арматурното табло в най-дясната част, малко над таблото с предпазителите. Въпросното реле е с четири крачета, надписа на него би трябвало да бъде "Mitsuba RC 2201" държи се с болтче към металната основа на арматурното табло. Цветовете на проводниците свързани с него са: черно, бяло/червено, червено/жълто и синьо/черно. Това реле комутира силовата верига, захранваща фаровете за мъгла. Всичко споменато по-горе се отнася за Сивик англичанка. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 653 #4 Отговорено 24 Август, 2013 (Редактирано) Много точно и изчерпателно Краси,много си точен. Редактирано 24 Август, 2013 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове