Kalpavoto_ku4e 1 #1 Публикувано 22 Август, 2013 Здравеите колеги! Един приятел катастрофира с хондата си и сега не може да запали.Интересува ме къде се намира шоковият бутон и въобще има ли такъв? Колата е Hr-v 1.6 втек 4х4 2002 година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #2 Отговорено 22 Август, 2013 Здравей колега Като отвориш жабката в дясно ще го видиш едно копче влизат няколко кабела в него с гумена шапчица е , ако намеря снимка ще ти пратя линк на лични .Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #3 Отговорено 28 Август, 2013 Ице, може ли да я постншеш тая снимка да я видим, че отварях и двете жабки ....няма бутони. В горната жабка в дясно има някаква пластмаса за прорязване, но ме съмнява да е това...едва ли след катастрофа, ще ти се режат пластмаси да го натиснеш...моята а 2000г....може би ги слагат на последвавщи години. Мерски предварително. Здравей колега Като отвориш жабката в дясно ще го видиш едно копче влизат няколко кабела в него с гумена шапчица е , ако намеря снимка ще ти пратя линк на лични .Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #4 Отговорено 6 Септември, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги :)/>/>/>/> извинявай че чак сега отговарям но не бях влизал скоро ;)/> Нещо такова е в долната жабка в дясно се намира , незнам дали имаш и кои модели имат , мойта е 2003 и има . Наздраве Редактирано 6 Септември, 2013 от christo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 11 Септември, 2013 Не всички имат,отделно капачето(гумичката)може да е синя,червена и жълта)...в зависимост китаеца каква гума е имал в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове