Jump to content
djvsk

въпрос за окачване

Recommended Posts

Здравейте колеги въпроса ми е следния. Като се качат трима или четери човека в колата Civic Coupe 95 в завойте ми стърже отврътително преди ми беше станало от амортисьорите и тампоните. Та въпроса ми е искам да си взема окачване попаднах на DIEDERICHS регулиращо цената му е 590 лв. мисля ,като събера някой лев да взема , че няма само то да се сменя. :) И искам да попитам някой имали надблюдения над това окачване или препоръки за друго , но цената да е в рамките на нормалото. Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво и евтино няма.Не знам какво разбираш под израза "в рамките на нормалното".Погледни европейските сайтове за авточасти и виж цените на окачвания.Да , има и по-бюджетни но не очаквай да са нещо по-различно от тези за 580.00лв.Тук говоря само и единствено за ново окачване.На старо можеш да намериш за тези пари нещо доста по-марково и да разчиташ на късмет да е в добро състояние.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За евтиното е така , но едвали ще имам възможност да дам 1400-1500 и отгоре :(/> бяха ми казали за конита ,че съм можел да взема за около 700 лв. но нещо по сайтовете в бг не мога да намеря, а и не мисля ,че ще може да се намери читаво кони за тези пари. Ако имате някой сайт може да ми го споделите да погледна.:rolleyes:/>/>

Редактирано от djvsk

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...