Miramax 11 #1 Публикувано 14 Август, 2013 Здравейте !От около седмица съм собственик на 6та генерация 90 коня японка и съм си доста доволен.Но събрах още едни пари и ми се появиха питанки :1.Как мога да затегна предната броня към купето, тъй като е малко увиснала от едната страна ?2. Какво гърне да си купя , не искам да е прекалено голямо и искам да с овална форма, не държа да ме чуват от кичука в тракия ?3. От къде да си поръчам фарове (по-черни и интересни) и съответно стопове ?4. Относно музиката - тъй като в колата си имам 12ка HERTZ баскаса с усилвателче, баса ми идва в повече. Бихте ли ми дали съвет какво може да се направи, за да се чува и хубав звук освен хубавия бас ? Мислих за някакви pioneer на предната кора на вратите - за 50 лв харесах - 10 см. и някакви елипси SONY за задната кора на багажника.5. От къде в Пловдив могат да се намерят подходящи джанти - 15ки (КРАСИВИ) на по-хубави цени ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaminime 19 #2 Отговорено 16 Август, 2013 първите ти въпроси дори немога да ги асимилирам,а до джантите има много места в пловдив пробвай в маргел срещу пожарнатта на панаира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #3 Отговорено 16 Август, 2013 Здравей колега да ти е честита Хондичката и много приятни емоции с нея ти пожелавам :-)Аз карам 6ген Японка и не мисля, че някой колега би ти казал с точност какво гърне ти трябваВсе пак звука си е въпрос на вкусАз смених 3гърнета и сега съм ф55 и ме устройва не гърми много не е и много тихоКакто един пич каза на националната к'ва е тая тиха хондаТа за гърне ти си прециняваш Защото ако тръгнеш на дълъг път с някое където будиш квартала, твоята глава ще гръмне:-)За фаровете е относително какво искаш уточни се за около 350-400кинта можеш да се обзаведеш със добри фарчетаИма супер много сайтове в нета разрови се и си харесайА ако искаш да затъмниш стоковите тук във форума има тема как точно се прави за около 2часа труд и десетина леваЗа джанти виж отново тук във форума Има доста красиви джанти а някой колеги ги дават на цената на подаръкЗа бронята незнам какво да ти кажа след като не съм я видялПрепоръката ми е в Сряда иди на седмична среща в Пловдив колегите ще ти обеснят по-подробно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 20 Август, 2013 Да ти отговоря за бронята.Първо я демонтирай.Вдигаш капака, махаш пластмасовите клипси на бронята.Лягаш под колата и развиваш двата болта които държат бронята за купето.После въртиш волана в крайно положение в едната посока и развиваш видата под калника, после и на другия калник.Гледай да сте двама за да не падне бронята на земята.Издърпваш я внимателно напред.Първо погледни ламарината на самия калник - там където са видите за бронята.Ако се е огънала я натисни нагоре да заеме правилно положение.Другото място за регулиране е две ламаринки под двата фара които придържат бронята отпред.Може да се регулират.Развий малко, повдигни ги нагоре и пак завий.Монтирай бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове