J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 11 Август, 2013 Здравейте!Как стои въпроса с рециклиране на рейка?Колко излиза като цена и по добре ли е да си взема читава на 2-ра употреба.Става въпрос за механична за сивик 5 ген Д13Б2.Също и става ли кормлиния прът с чупещ волан от хидравлична рейка за механична без чупещ волан?И още нещо важно-задна дясна гума ми е права а не разкрачена като другата.Горния край на гумата е на вънка а долния навътре и поради тази причина ми опира гумата в калника като се качим 2-ма или 3-ма.Лявата си е наред влиза в калника,но дясната се вижда на око че е изправена даже леко събрана в долния край.Задния мост регулира ли се и от какво може да е така изкочила гумата...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #2 Отговорено 11 Август, 2013 По втория въпрос - този ъгъл се нарича камбър. Както описваш ситуацията най-вероятно някой е дърпал ръчни и е имал близка среща от трети род с бордюр. Огледай тампоните на носача м/у шенкела и купето, но по-вероятно търси какво е покривено. По първия - където е текло, пак ще тече. Рейки се намират за по/д 100лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 12 Август, 2013 Добре де задния мост регулира ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1577 #4 Отговорено 12 Август, 2013 (Редактирано) Кратък отговор:Да, регулира се и ... не, не се регулира това, което искаш ти ... най-вероятно някой е дърпал ръчни и ... търси какво е покривено. ... Редактирано 12 Август, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 12 Август, 2013 Ще я огледам днес,а възможно ли е да е от скъсан тампон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #6 Отговорено 12 Август, 2013 Крива ос.Както е писал колегата LAMER ,получава се от удар .Ако са разкъсани селеновите втулки(тампоните)ще отваря в обратна посоката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 14 Август, 2013 Не си личи да е криво нещо но има скъсан тампон-мисля,че беше най-външния(от към главината.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове