Jump to content
mantaray

Дали ще си паснем с "логото"?

Recommended Posts

Здравейте колеги форумци. С голям интерес разгледах форумът, намирам го за възхитително добър и приятелски и реших да се регистрирам и да запитам нещо: Харесал съм си Хонда лого/ втора ръка ,естествено/ но не знам дали ще си паснем. Бюджета ми е скромен,до 2500 макс, но съм едър и тежък / 120 кг и 183см/, та не знам дало ще се побера в тази хондичка- рибар съм и природолюбител, не ме интересуват екстрите и комфорта, а свободата, сигурността и цената на придвижването,основно съм сам, най-много с още един човек. Та мислите ли, че имам шанс с този бюджет и тези физически данни? Благодаря на всеки който ми помогне с мнение :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега!Поздрави за избора,Хонда е марката която ще те радва.

Аз мога да споделя лични впечатления за Логото защото наскоро купих такова за жената.Това е един много пъргав и маневрен автомобил,с някои екстри по женскиПубликувано изображение/>- огледалце по сенника на шофьора,жабки и поставки за чаши и джунджурии.Смятам ,че няма да е проблем да носи тебе и приятеля ти с багаж.Набира много леко като оса,до 120 се изстрелва,след това става доста шумен,но има още капацитет.Двигателя обикновено е 1.3 65 к.с.-малък данък= около 14 лв.Има едно предимство спрямо сивика което ще ти хареса.Доста по-високо е и има по-добра видимост,следователно може да се кара по черни пътища без да опира.Важна подробност ако ще ходиш за риба.Не мисля,че ще ти е тясно в нея- тавана е висок,седалката се регулира и дърпа назад доста.При нормално каране разход на бензин градско около 7/100 извънградско 5/100 зависи колко ти е тежък крака.Аз смятам да и монтирам и газова скоро.

Относно надеждността това е японски автомобил.Ако не е каран от някои абсолютен мундар и е поддържан нормално няма да имаш проблеми.Основния проблем като на всички хонди е ръждата по веждите-не кара колата,но е кофти да има дупкиПубликувано изображение/>.Частите като цени са съвсем поносими.

Скоро гледах не лошо Лого в Дупница на цена 2500 лв. което разбира се търпи лек коментар на място,така че мисля че можеш да намериш читава колица за тази цена.Огледай хубаво обявите,иди,пробвай и прецени как я усещаш.

Успех с покупката,ако имаш още въпроси ще помагамеПубликувано изображение/>

Редактирано от civic 1.6 aerodeck
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега за изчерпателният и точен отговор,както и за интелигентното допълване към моя въпрос.Точно така-маневрена,проходима и здрава с разумно в ценово отношение обслужване,без излишни глезотии-това са качествата,които търся.Сега съм още на идеен етап и ми предстои да се справя с доста "прозаични" обстоятелства,та ако успея, това ще е моят избор. Вероятно ще имам и други въпроси с времето и се радвам, че виждам отзивчивост и коректност. Още веднъж,Благодаря. Публикувано изображение/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...