Jump to content
t.b.k.

радио на американски акорд

Recommended Posts

Скоро си купих Акорд(американски,по точно канадски) 2003г. 2.4 автомат. От колата засега съм доволен,но като меломан имам проблем с аудиото- сд ченджъра не работи,а радиото лови само на нечетни метри (такъв бил американския стандарт)! Има изведен юсб четец в подлакътника,но прекъсва когато си иска! Понеже за тук е рядък модела,моля някой запознат колега да ме посъветва какво да правя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пусни снимки да се види за какво става въпрос,а и предполагам,че и на колегите ще им е по лесно да ти помогнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сд ченджъра не работи,а радиото лови само на нечетни метри (такъв бил американския стандарт)! Има изведен юсб четец в подлакътника,но прекъсва когато си иска!

ЦД-то може да се отремонтира, най вероятно проблемът е в лазерно оптичната система(глава), или във зареждащо запускащият механизъм(механиката)!Радиото(UKW-то)...там вече нещата са неоправими, няма начин да се пренастрои илинакара радиото да заработи на Евростандарта!USB входа е оправим най вероятно пречупен или прекъсващ кабел , проблем в свързващ куплунг или лоши спойки по конекторите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...